Sweet White egg cacao pancake- omelette


Μια γλυκιά γλυκιά ομελέτα με κακάο ασπράδια 

Βασικά Υλικά για 1 μερίδα:
2 μεγάλα ασπράδια αυγών
Λίγες σταγόνες χυμό λεμόνι ή χυμό πορτοκάλι
1 κουταλάκι κακάο άγλυκο
1/2 μπανάνα
1 μπισκότο βουτύρου ολικής πχ petit beurre, digestive ή μια κουτάλια ώμους ξηρους καρπούς τριμμένους 
1 κουταλάκι μέλι + λίγο κακάο ή 1 κουταλάκι ταχίνι με κακάο ή με μέλι ή 1 κουταλάκι φυστικοβουτυρο αραιωμένο με λίγες σταγόνες νερό 
Κανέλα 

Εκτέλεση:
Χτυπάμε ελαφρά τα ασπράδια με το χυμό και το κακάο (όχι σε μαρέγκα)
Βάζουμε αντικολλητικό τηγάνι στο σβηστό μάτι της κουζίνας
Ρίχνουμε τα ασπράδια στο τηγάνι και ανάβουμε το μάτι της κουζίνας στο πιο δυνατό 
Σκεπάζουμε με το καπάκι μετράμε 1 λεπτό και κλείνουμε το μάτι της κουζίνας 
Κόβουμε την μπανάνα ή αλλα φρούτα σε φετάκια και ανακατεύουμε αν θελουμε το μελι με το κακάο (αλλιώς στολιζουμε με μέλι και πασπαλίζουμε με κακάο ή χρησιμοποιούμε το ταχίνι ή φυστικοβουτυρο)
Τρίβουμε με τα χέρια μας το μπισκότο ή χρησιμοποιούμε ξηρό καρπό 
Σερβίρουμε την ομελέτα σε πιάτο με τα φρούτα και το μπισκοτο απο πάνω και στολίσουμε με το μέλι- κακάο ή με το ταχίνι ή φυστικοβουτυρο και κανέλα ή κλείνουμε σε μισοφέγγαρο ή κάνουμε την ομελέτα ρόλο


Απολαμβάνουμε με ένα φλιτζάνι αρωματικό καφέ ή τσάι