Τρουφάκια με τυρί κρέμα και καρύδια

Υλικά για βασική συνταγή 
Για 20 τεμάχια 
200γρ τυρί κρέμα light
250γρ καρύδια ωμά άψητα 
3 κουταλιές μέλι
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Κανέλα 
Βανίλια 

Για την επικάλυψη
100γρ Τριμμένο καρύδι ή ινδική καρύδα ή κακάο

Μπορούμε να προσθέσουμε στην ζύμη 1 κουτάλια κάκαο, ταχίνι, φυστοκοβουτυρο, κονιάκ ή άλλο ποτό και να τα επικαλύψουμε με μαύρη σοκολάτα χωρίς ζάχαρη.

Εκτέλεση
Μουλιάζουμε τα καρύδια 30' σε νερό και τα στραγγίζουμε ( ή τα αφήνουμε 1 βράδυ στην κατάψυξη και μετά τα αποψύχουμε πολυ καλά).
Βάζουμε πρώτα τα καρύδια σε μούλτι ή μπλέντερ και πολτοποιουμε. 
Κατόπιν προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το χτύπημα
Αφήνουνε στο ψυγείο 3 ώρες να σφίξει 
Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα κυλαμε σε τριμμένο ξηρό καρπό ή κακάο
Διατηρούμε στο ψυγείο σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς.