Σοκολάτα με Αλατισμένη καραμέλα



Υλικά:
1 φλιτζάνι λάδι καρύδας ελαφρώς ζεσταμένο
1/2 φλιτζάνι κακάο καλής ποιότητας
1/4 κουταλάκι του γλυκού ροζ θαλασσινό αλάτι ή ανθό αλατιού
3-4 κουταλάκια stevia
2 κουταλάκια εκχύλισμα καραμέλας
1 κουταλάκι ροζ αλάτι

Εκτέλεση:
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από το αλάτι) σε ένα μούλτι. Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψάκι, πασπαλίστε με το αλάτι και αφήστε την σοκολάτα να σκληρύνει. Σπάστε την σοκολάτα σε κομμάτια και διατηρήστε την στο ψυγείο.
Παίξτε με τα υλικά, αντικαθιστώντας την καραμέλα με εκχύλισμα βανίλιας, το αλάτι με πιπέρι, προσθέστε ξερά φρούτα ή ξηρούς καρπούς κλπ.
Nutrition Facts
Servings 10.0
Amount Per Serving
calories 246
% Daily Value *
Total Fat 24 g36 %
Saturated Fat 39 g196 %
Monounsaturated Fat 3 g
Polyunsaturated Fat 0 g
Trans Fat 0 g
Cholesterol 0 mg0 %
Sodium 8 mg0 %
Potassium 0 mg0 %
Total Carbohydrate 7 g2 %
Dietary Fiber 3 g13 %
Sugars 0 g
Protein 2 g5 %
Vitamin A0 %
Vitamin C2 %
Calcium0 %
Iron6 %