Φοντανακια αβοκαντο - κακαο Νηστίσιμα και νόστιμα


Συνταγή :


  • 200 γρ. αβοκάντο
  • 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη καρύδας ή μέλι
  • 100γρ. βρώμη
  • 80 γρ. βούτυρο καρύδας
  • 1/2 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
  • 30 γρ. κακάο

  • Τριμμένοι ξηροί καρποί ή ινδοκάρυδο ή κακάο για την επικάλυψη



  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στο μουλτι μέχρι να γίνουν μία λεία μους.
  2. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο να παγώσει
  3. Φτιάχνουμε μπαλάκια και τα βουτάμε η σε ινδοκαρυδο ή τριμμένος ξηρούς καρπούς ή σε κακάο
  4. Τα αφήνουμε 8-10 ώρες στο ψυγείο ή το καλοκαίρι στην κατάψυξη.