Vegan ομελέτα

300γρ ρεβιθάλευρο
900γρ νερό σε θερμοκρασία δωματίου 
50γρ ελαιόλαδο 
1/2 κουταλάκι φυσικό αλάτι
Ψιλοκομμένα λαχανικά της αρεσκείας μας

Εκτέλεση 
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζι σε έναν ομοιογενή χυλό και τον αφήνουμε να ξεκουραστεί για 4-12 ώρες σκεπασμένο με μεμβράνη σε θερμοκρασία δωματίου 
Οταν κάνει φουσκάλες το ρίχνουμε σε λαδωμένο ταψάκι ναζί νε ψιλοκομμένα λαχανικά τις αρεσκείας μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20-25'.