Σπιτικό Soft ice cream σε σακούλα!


Για το πιο εύκολο παγωτό θα χρειαστούμε:
Βασική συνταγή:
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι ή σιρόπι αγάβης ή στέβια που αντιστοιχεί σε 3 κουταλιές ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι 2%
  • 1κουταλάκι Εκχύλισμα βανίλιας 
  • 1 πρέζα φυσικό αλάτι
  • ένα σακουλάκι μιας χρήσεως με Ziploc
Μπορούμε να προσθέσουμε και πολτοποιημένα φρούτα της αρεσκείας μας, ξηρούς καρπούς, κακάο, ταχίνι με μέλι ή κακάο, φυστικοβούτυρο ή πραλίνα ξηρών καρπών.

Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά.
Βάζουμε το μείγμα στο σακουλάκι και στην κατάψυξη να παγώσει.
Μετά από 3-4 ώρες μόλις παγώσει, ζουλάμε ...

σερβίρουμε σε μπάλες,
ή κόβουμε το κάτω μέρος της σακούλας για να φτιάξουμε έναν κορνέ και σερβίρουμε ζουλώντας

και απολαμβάνουμε!
Nutrition Facts
Servings 2.0
Amount Per Serving
calories 145
% Daily Value *
Total Fat 2 g3 %
Saturated Fat 2 g8 %
Monounsaturated Fat 0 g
Polyunsaturated Fat 0 g
Trans Fat 0 g
Cholesterol 8 mg3 %
Sodium 38 mg2 %
Potassium 11 mg0 %
Total Carbohydrate 22 g7 %
Dietary Fiber 0 g0 %
Sugars 21 g
Protein 10 g20 %
Vitamin A1 %
Vitamin C0 %
Calcium13 %
Iron0 %
* The Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet, so your values may change depending on your calorie needs.